Juha Niemi

Thermal Storage Finland (TSF) on teknologiayhtiö, joka valmistaa modulaarisia plug & play hybridilämpövoimaloita ja toimittaa niitä asiakkailleen monipuolisilla rahoitusratkaisuilla. Voimalan hyötysuhde on erittäin korkea ja se mahdollistaa asiakkailleen nopean, sekä vaikuttavan tavan päästä vaivattomasti fossiilivapaan lämmitysenergian piiriin.  

”Kaksi vuotta kestäneen teknologian kehitysvaiheen jälkeen olemme aloittaneet nyt loppuvuoden aikana kaupallistamisvaiheen. Asiakaskiinnostus on ollut valtavaa niin kotimarkkinassa, kuin kansainvälisestikin. Kaupallisen johtajan Jusu Kainulaisen aloitettua todellisen aktiivisen asiakastyön, olemme havainneet valtavan kysynnän myötä myös uusia potentiaalisia käyttökohteita ja -tapoja. Tunnistimme omistajien ja nykyisen hallituksen kesken heti kaupallistamisvaiheen aloitettuamme tarpeen täydentää hallitusta osaavilla ja kokeneilla henkilöillä, joille oma strategiamme olisi luontaisesti sisäänrakennettu. Olimme tutustuneet Niemi Palveluiden vastuullisuusohjelmaan ja olimme siitä todella vaikuttuneita, varsinkin niistä konkreettisista toimenpiteistä mitä yhtiö on saanut jo aikaiseksi. Olikin äärimmäisen luontevaa kutsua Juha Niemi hallitukseemme ja onneksemme hän suhtautui ajatukseen heti ensi tapaamisessa erittäin positiivisesti. Juha Niemi on myös Niemi Palvelut Oy:n hallituksen jäsen ja tuo hallitukseemme konkretiaa toimenpiteiden osalta sekä valtavan verkoston kiinteistömaailmasta. Odotamme innolla tulevaa yhteistä matkaa.” – toteaa Janne Ritakoski Thermal Storage Finland Oy:stä.

”Tutustuin ensimmäistä kertaa TSF- hybridilämpövoimalaan reilu vuosi sitten kun kartoitimme Niemen seuraavia askelia kohti hiilineutraaliustavoitetta v. 2030. Tämä herätti itsessäni suurta intohimoa Thermal Storage Finlandia kohtaan ja oli helppo kiinnostua heidän kutsustaan antamaan oma panokseni yhtiön tulevaisuutta ajatellen. Annan mielelläni intohimoni ja osaamiseni yhtiön ja sen asiakkaiden käyttöön. Odotan innolla tulevaa yhtiön johdon ja sen hallituksen kanssa, vauhtia riittää varmasti.” – Juha Niemi kommentoi tulevaa rooliaan yhtiön hallituksessa.

Linkit viimeisiin uutisotsikkoihin:

Tekniikka & Talous

https://www.tekniikkatalous.fi/uutiset/suomessa-kehitettiin-siirrettava-lampovoimala-hybridikeraimien-hyotysuhde-90-saastoa-40000-e-vuodessa/8a22aee7-d7b6-413a-8dcd-71dd87b4f1fd

Kauppalehti

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/suomessa-kehitetty-siirrettava-lampovoimala-yhdistaa-aurinkopaneelit-ja-ilmalampopumput/525bda66-9589-462e-ac19-3a6d2eb10a08

Lisätiedot:

Juha Niemi

Hallituksen jäsen | Thermal Storage Finland Oy

juha.niemi@niemi.fi

+ 358 40 040 2307

Thermal Storage Finland Oy

Janne Ritakoski

Toimitusjohtaja

janne.ritakoski@thermalstoragefinland.fi

+358 40 547 8867

www.thermalstoragefinland.fi

Kategoriat: Uncategorized